Ta chansen och sök rollen som Customer Lifecycle Manager på ett av Sveriges mest spännande företag. Tele2 driver ett utvecklingsarbete med stort kundfokus och behöver nu förstärkning av dig som vill hjälpa oss på vår resa med att utveckla våra kundrelationer till en ny nivå.

Om enheten
Enheten Customer & Product Design ansvarar för Tele2 Sveriges varumärkesstrategi, affärsutveckling, produktutveckling, kundupplevelse och kundbasutveckling inom varumärkena Comviq, Tele2 Privat och Tele2 Företag. Inom enheten är avdelningen Customer Relationship Management ansvarig för att maximera värde och livslängd på befintliga kunder, och det är dit vi nu söker en av Sveriges vassaste Customer Lifecycle Manager.

Ansvar och arbetsuppgifter
I rollen som Customer Lifecycle Manager (CLM) är din uppgift att maximera kundvärde och lojalitet för Tele2s kunder. Du driver både strategiska och taktiska projekt och kommer att ha många och breda kontaktytor inom Tele2. CRM-avdelningen på Tele2 består av totalt 17 personer och dina närmaste kollegor kommer att vara både analytiker och Customer Lifecycle Managers. Ditt ansvarsområde kommer att omfatta samtliga Tele2 Sveriges varumärken: Comviq, Tele2 Privat och Tele2 Företag.

Du kommer att ansvara för både strategi och genomförande av kampanjplaner. Självklart ansvarar du även för att utvärdera gjorda kampanjer som vi alltid mäter för att se hur framgångsrika vi varit. Här kommer till exempel hitrate, kundvärde och produktinnehav vara viktiga KPIer för denna tjänst.

Du utvecklar metodik för kampanjarbetet, såväl existerande som utvecklande av nytt och du optimerar även sekventiell bearbetning i kampanjer. Du kommer att ha ett nära samarbete med analytikerna gällande målgrupper. I din roll är du också ansvarig för att kampanjarbetet hålls ihop mellan avdelningarna på Tele2 och därmed når framgång.

Övriga ansvarsområden är att vara delaktig i att implementera Campaign Management tool och att ha ett tätt samarbete med gruppen Customer Communication gällande kampanjkommunikation till kund.

Kompetens och erfarenhet
Vi tror att du har:

- 3-5 års erfarenhet av att leda lojaliserande och värdemaximerande CRM-aktiviteter
- Vana av att utveckla kunder utifrån ett relationsmarknadsföringsperspektiv
- Relevant högskole/universitetsutbildning eller motsvarande
- God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
- En stark projektledarbakgrund
- Ett strukturerat arbetssätt med utomordentliga presentationskunskaper
- God Officevana

Har du dessutom erfarenhet från CRM-arbete med stöd av verktyget Neolane och kunskap av att optimera kontaktytor utifrån olika kanalers styrka ser vi det som meriterande.

Är du en av oss?
Det som ständigt driver vårt företag framåt och som är din nyckel till framgång hos oss är vår unika företagskultur ”the Tele2 Way”. Kulturen bygger på våra värderingar – flexibilitet, öppenhet och kostnadsmedvetenhet. Flexibilitet för oss betyder att du lyssnar på kunderna och att du älskar förändring. Med öppenhet menar vi att du är prestigelös samt trivs med rak och ärlig kommunikation. Kostnadsmedvetenhet innebär att du alltid försöker hitta smarta lösningar och utmanar alla kostnader. Din specifika yrkeskompetens är lika betydelsefull som att du kan agera enligt ”The Tele2 Way”.

Vi erbjuder dig
-En spännande och utvecklande arbetsplats med karriärmöjligheter
-Kontinuerlig och spännande utveckling
-Goda förmåner och rabatter på Tele2s produkter
-Ett fantastiskt arbetsklimat genom engagerade medarbetare

Vill du veta mer om hur det är att arbeta med oss? Följ oss på vår Facebooksida; Tele2 Karriär

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Kista.

Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2014. Urval och intervjuer sker löpande.

Publicerat 2014-09-29
Sista ansökningsdag 2014-10-31

Tillbaka till lediga jobb